Motivoi kummasti kun tietää, että kolmen viikon päästä ei tarvitse enää lukea kirjoja, puhua niistä, opetella asioita, stressata, hermoilla, itkeä eikä istua sisällä tälläisellä hienolla ilmalla!

Jäänyt kirjoittelu huomattavasti vähemmälle mitä ajattelin, mutta on tämä lukeminen ollut sen verran täysipäiväistä ahdistusta, että olen unohtanut tämänkin kokonaan.

Mutta hieman tämänhetkisestä tilanteesta sekä loppuajan suunnitelmista. Valmennuskurssi on ollut suurena apuna, tosin lähinnä sen vuoksi, että motivoi kun päivittäin on nähnyt ihmisiä, jotka haluavat oikikseen aivan yhtä paljon kun minäkin. TehoPlus-kurssin pienryhmäopetusta en ole kokenut kovinkaan hyödylliseksi ja olenkin muutamana päivänä mieluummin jäänyt vain yksin lukemaan. Lisäksi epäilen kyseisessä opetuspaikassa olevan jonkinsortin homeongelma tms.. Ainakin oireilen saman sorttisin oirein kun edellisissä kouluissani.
Olen hieman pettynyt viimeisen harjoituspääsykokeen tuloksiin, kun ainoastaan muutamalla pisteellä olin saanut parannettua aikaisemmista kokeista. Kuten itsekin epäilin myös harjoituspääsykoe osoitti, että Osakeyhtiö-kirjan osalta osaaminen on huomattavasti paremmalla tolalla kuin kahden muun.

Seuraavat 19 päivää vielä pitäisi jaksaa. Suunnitelmissa vielä ensi viikko normaalisti ja lauantaina aloittaa kertaaminen ensin kirja kahdessa päivässä (la-to), sen jälkeen kirja päivässä (pe-su) ja sitten vielä hieman nopeuttaa tahtia 3 kirjaa kahdessa päivässä ja viimeinen päivä jättää tiettyjen asioiden kertaamiselle jokaisesta kirjasta.

Tsemppiä muillekin hakupaniikin kanssa taisteleville!